Wanden en Plafonds

Natuurlijk kunt u bij Runhart Schilderwerken ook terecht voor uw plafond- en wandafwerking. Voor een optimaal resultaat controleren wij uw plafond eerst op scheuren, barsten en gaten. Eventuele vlekken, schimmelresten of vochtkringen worden hersteld. Indien nodig impregneren wij het oppervlak, waarna het plafond strak en streeploos wordt afgewerkt. Bij nieuwe plafonds en wanden raden wij u aan om in twee lagen af te werken. Dit geeft een beter eindresultaat vanwege de dekking van de latex. Bij nicotine aanslag gebruiken we een isolerende latex.

De afwerking kan met diverse systemen plaatsvinden, waaronder de meest gebruikte watergedragen latex die als voordeel heeft na gebruik geen indringende geur na te laten.
Wij kunnen voor u ook diverse soorten behang aanbrengen, van een simpel nieuwbouw tot het aanbrengen van exclusieve soorten behang. Arte, Eijfinger, Sanders, Profiline en Durafort Cole&Son, Ralph Lauren zijn wel de bekendste merken onder het behang. Uiteraard brengen wij dit behang op professionele wijze aan op uw wanden. Zie ook de foto's behangwerk.
Een relatief nieuwe soort wandafwerking die steeds meer de voorkeur krijgt is het glasweefsel. Glasweefsel is scheuroverbruggend en verstevigd het wandoppervlak waardoor het goed toegepast kan worden op oude wanden met scheurvorming. Het is een geweven doek van glasweefsel materiaal dat in vele dessins te verkrijgen is varierend van een gladde tot vrij grove structuur zoals het visgraat motief, het dubbele S motief en dergelijke. Het glasweefsel wordt veel toegepast in de projectbouw maar ook in uw woning is dit soort afwerking zeer goed toe te passen. Glasweefsel moet worden overgeschilderd en is dus af te werken met elke gewenste kleur.

Klik hier om contact met ons op te nemen

Foto's van werkzaamheden in uitvoering