Binnenschilderwerk Goed schilderwerk begint binnen

Goed binnenschilderwerk is de basis voor goed buitenschilderwerk. Dit geldt vooral voor kozijnen waar enkel glas in is geplaatst (koudebrug).
Vocht slaat neer op de koudste plekken in huis, zoals ramen met enkel glas. Het water drupt naar beneden en tast de kozijnen aan.
Dit zie je vaak in slaapkamers, keukens tijdens koken en tijdens verjaardagen (veel mensen in een kleine ruimte). De zon trekt dit vocht door het hout naar buiten waardoor er blaren ontstaan gevolgd door onthechting, als hier vervolgens niets aan gedaan wordt dan kan er houtrot ontstaan. Dit kunnen wij uiteraard ook voor u verhelpen.

Laat het niet zover komen, dan blijven de onderhoudskosten laag.

Binnenhuis mag er sinds 1 januari 2000 alleen nog maar gewerkt met oplosmiddelarme, meestal watergedragen verven. Deze producten bevatten vrijwel geen vluchtige stoffen meer (prettig voor u, de schilder en het milieu) waardoor je de verf bij het aanbrengen nauwelijks meer ruikt. Bijzondere eigenschap is dat de verf snel droogt. Dit is ideaal voor ruimtes die snel ingericht moeten worden zoals winkels, restaurants, kantoren, enz. Ook kunnen er op een dag meerdere lagen aangebracht worden

De kwaliteit van het schilderwerk is als vanouds; dáár kunt u op rekenen. Op langere termijn wint oplosarme verf het zelfs op punten als kleur- en glansbehoud.

Twijfelt u over de staat waarin het schilderwerk of wand- en plafondafwerking verkeert, vraag dan vrijblijvend een advies over wat voor uw huis of pand het beste is.

Klik hier om contact met ons op te nemen

Foto's van werkzaamheden in uitvoering